1. ENVIAMENTS I TRANSPORT

El Cost de l’enviament varia en funció del lloc d’entrega, tenint en compte que els nostres centres estan situats a Vilanova i la Geltrú, i es calcula automàticament segons el volum i el pes de la comanda. No realitzem enviaments fora de l’Estat Espanyol.

1. Plaços d’Entrega
Els plaços d’entrega poden variar en funció del lloc d’entrega de la comanda i pot anar des de les 24 hores fin a les 96 hores.

2. Recollida a Botiga
El client té la possibilitat de recollir la comanda en un dels nostres centres de Vilanova i la Geltrú i així estalviar-se el cost del transport.

3. Enviaments Especials
Per enviaments a les Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla s’ha de sol·licitar pressupost de transport al mail info@cartigre.com, indicant els articles i les quantitats desitjades per fer un càlcul del cost de l’enviament.

4. Transportista
Una vegada enviada la comanda, us enviarem un correu electrònic que inclourà el número d’expedició pel seguiment de la comanda des de la web del transportista.

2. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

Per llei disposa de 14 dies per exercir el dret a desistiment i devolució. Les despeses de la devolució aniran a càrrec nostra si ens hem equivocat a l’hora d’enviar el producte o el producte és defectuós. El client es farà càrrec de les despeses de devolució en els altres casos, tant el transport d’anada com el de tornada, que el podrà fer amb la nostra agència o pel seu compte.

Si us plau quan rebi el paquet comprovi que està en bon estat, si s’aprecia alguna anomalia en l’embolcall faci-ho constar en a l’albarà de lliurament per poder reclamar a l’agència. En el cas que no sigui apreciable disposa de 5 dies hàbils per comunicar la incidència a info@cartigre.com, adjuntant fotos i descripció de l’observat el més completes possibles. Per a més informació pot consultar en termes i condicions.